Natrada is populair bij de wijngidsen!

Natrada’s Organic Wine Concept is populair bij de grote wijngidsen! Onze biologische wijnen zijn terug te vinden in zowel in de Omfietswijngids als De Grote Hamersma. Ook in Perswijn Magazine en Decanter hebben onze wijnen goede beoordelingen gekregen.

De Omfietswijngids van Nicolaas Klei

Al zestien jaar lang proeft Nicolaas Klei elke zomer duizenden wijnen uit het nieuwe oogstjaar. We kunnen dan ook rustig stellen dat Nicolaas Klei Nederland wijn heeft leren drinken. Zijn jaarlijkse Omfietswijngidsen zijn nog altijd razend populair. Dat komt mede door zijn hilarische omschrijvingen. “Zijn grootste wapen is zijn droge humor. Al drink je geen druppel wijn, Klei’s gids is lachen geblazen,” schreef Winelife. Volgens Elle Eten is Klei gewoon “de grappigste wijnschrijver van Nederland.” Natrada heeft met haar Organic Wine Concept procentueel de meeste Omfietswijnen van alle biologische winkelketens én conventionele supermarktketens. Van de 71 wijnen die Klei heeft geproefd, zijn er maar liefst 24 tot Omfietswijn benoemd. Daar zijn we best trots op!

De Omfietswijngids 2017 is nu verkrijgbaar (onder andere te bestellen op Bol.com) en is het ideale cadeautje voor onder de kerstboom.

De Grote Hamersma Wijngids

Harold Hamersma is de meest bekende wijnjournalist van Nederland. De Volkskrant beschreef hem als “de Johan Cruijff van de wijn – maar aardiger.” Naast zijn bestseller Wijnreis door mijn Lichaam brengt hij elk jaar twee populaire wijngidsen uit: De Grote Hamersma en De Kleine Hamersma. Diverse wijnen van Natrada hebben een mooie beoordeling verdiend en staan vermeld in De Grote Hamersma. Hamersma’s boeken zijn te bestellen via zijn website.

Perswijn Magazine

Onze Amoreira da Torre Reserva heeft laatst nog een eervolle vermelding gekregen in de Portugal Koopgids van Perswijn Magazine nummer 2. Ook hier zijn we natuurlijk supertrots op! De Portugal Koopgids ontvang je gratis bij aankoop van het magazine, maar hij is ook los te bestellen via de website.

 

Recent Posts